• HOTEL RECOMENDADO SOLO ADULTOS


Testimonials

 • “Fantastisk! En samlet, rolig sted, hvor selv de minste detaljer er tatt i betraktning, og den personlige oppmerksomheten Romeo eier og hans team, er utmerket. Et hotell recomendable å bruke mer enn noen få dager av og glemme kjas og mas.”

  Jose - Valencia, España - Suite Venecia

  “Min mann og jeg bodde her natten av bryllupet. Rommet var helt fantastisk, spesielt på badet. Romeo og hans stab har gjort oppholdet så spesiell (kronblader på sengen og på badet). Hotellet har 18 rom, og alle er innredet til høyeste standard.
  Frokost var til å dø for. Romeo har også en bar på stranden nær Duquesa Port og baker hjemmelaget pizza. Jeg kan ikke vente å gå tilbake neste år. ”

  Becky - Stourbridge, UK - Doble Superior

 • “En skjult perle; Vi bodde en natt på hotellet for å besøke en slektning som bor i nærheten, så vi hadde høye forventninger, det var på overnatting. Men opplevelsen var utmerket og overgått forventningene. Vi hørte ikke en lyd hele natten, personalet var utmerket, veldig rent rom, inkludert badet, og fylt med små dekorative detaljer som forlater deg med en god følelse.”

  Mario - Málaga, España - Doble Superior

  “En herlig familiedrevet hotell i en nydelig rolig hage med et svømmebasseng, men innen gangavstand til stranden. Rommene var store og svært komfortable og dusjen er fantastisk. Herlig frokostbuffé, varme og kalde, som du vil. Hotellet har en bar på stranden med nydelig fersk fisk og en fantastisk meny. Ingenting var for mye trøbbel. Takk for et fantastisk opphold.”

  Chylowena - Hayle, UK - Suite Fenice


Blog

Events

 • Dec
  25

  Sommerkampanje Event Time: No time set / Event Location: Villa Erina Park Hotel

  Jule opprykk